rastamallan.blogg.se

Då mallan och mallan bestämde sig för att det är snyggt med rastaflätor. Med snäckor i topparna, såklart. De befinner sig oftast på någon ö bredvid några girarrspelandes härliga killar med skägg och hatt. Där sitter de, barfota och med en öl i handen.

Ho chi minh, Vietnam

Publicerad 2013-03-08 14:22:58 i Allmänt,

När vi skulle åka från flygplatsen här i vietnam råkade vi hamna i samma bil som Casandra och Benny. Detta blev såklart för kul och vi bokade hotellen bredvid varandra och spenderade sen hela dagen med dem igår. Vi gick förbi ett ställe runt lunch vars barstolar var gungor och var ju tvungna att stanna och ta en öl men så var det happyhour och vi har semester så det blev en del drinkar istället.
Sen gick vi förbi en park med ett gympapass, då ville vi självklart vara med.
Efter en middag på kvällen åkte vi till ho chi minhs högsta bar med höga förväntningar. (höga... He-he).
Det blev en hyfsat tidig kväll då Benny och Casandra skulle till Cambodja och vi på en utflykt tidigt. Men vi ses igen i Bangkok om en månad :)

Kommentarer

Postat av: Pappa

Publicerad 2013-03-08 17:13:25

Gympan ser okoordinerad ut! En av er har höften till höger o en till vänster, fanns det ingen ledare? eller är det ni som för ovanlighetens skull är lite osynkade?

Postat av: Pappa

Publicerad 2013-03-08 17:16:16

Hoppas ni inte blev höga av drinken eller att det var högt upp eller era egna höga förväntningar. Sedan är det lätt hänt att bli lite gungig efter en drink, speciellt när den dricks i en gunga.:-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela