rastamallan.blogg.se

Då mallan och mallan bestämde sig för att det är snyggt med rastaflätor. Med snäckor i topparna, såklart. De befinner sig oftast på någon ö bredvid några girarrspelandes härliga killar med skägg och hatt. Där sitter de, barfota och med en öl i handen.

New york city

Publicerad 2013-05-10 03:44:37 i Allmänt,

Vi är nu i NY och njuter av de sista dagarna av livet på resande fot. Första dagen mötte vi upp David och Gusten som vi träffade på lipe i Thailand, vi satt på en takbar med utsikt över empire och staden och drack öl. Livet kunde va sämre. 
Idag har vi tittat på minnet av 9/11 och till skillnad från Gusten tyckte vi att det var gripande och fint, he-he.
Bara 3 dagar kvar nu...

Inte döda, men trötta

Publicerad 2013-05-07 02:31:52 i Allmänt,

Anledningen till dålig uppdatering på bloggen är att vi drog på en kryssning till Bahamas i helgen. Biljetten till båten krånglade så vi var lite tveksamma till om vi fick följa med men det fick vi och väl på båten inser vi att all mat är gratis, frukostbuffe, lunchbuffe, middag och nattamat. Under middagen var det även lov att välja exakt hur många rätter man ville från en utsökt meny, fantastiskt. Och utöver det har vi varit i Bahamas så ni förstår ju att vi har haft det bra. 

Dessa härliga norrmän träffade vi också på båten :) 
 

Det regnar dollars i Miami

Publicerad 2013-05-02 19:41:28 i Allmänt,

Igår mötte vi upp våra nyfunna vänner igen för middag och dans. I denna märkliga värld blir man heller inte förvånad när det regnar dollar från taket som någon form av konfetti. Här snålas det inte...

Livet i Miami

Publicerad 2013-05-02 19:34:15 i Allmänt,

I förrgår tänkte vi testa på Miamis uteliv. Vi hade läst mycket om att det är ganska dyrt överallt och att det är svårt att komma in. Vi hade heller ingen aning om vart vi skulle gå. Därför var det väldigt fördelaktigt att möta två PR killar när vi var påväg till butiken för att köpa öl. Dessa bjöd oss på en härlig sushi måltid med champagne och godsaker för att sedan åka någon form att limousin buss till ett hippt uteställe med vipbord och drinkar. 

We're in miami

Publicerad 2013-05-02 02:17:00 i Allmänt,

 
 
Nu har vi kommit till miami och kommit in i strandlivet igen. Inte riktigt som Asien dock. Igår fick vi lite sand i ansiktet och när vi vände oss så sprang det en paparazzifotograf förbi oss och gömde sig lite klumpigt mellan solstolarna. Precis som en erfaren fågelskådare fick han lyster i blicken och hela kroppen var på helspänn när han fick syn på sitt byte, sin kändis. I en smidig rörelse tog han upp kameran och knäppte säkert 10 bilder i sekunden. Både jag och Malin kollade ivrigt omkring oss i hopp om att se en kändis. Men med vår ytterst begränsade kunskap om kändisar så var det såklart någon vi inte kände igen. Men ändå lite spännande och pirrigt att veta att man är på samma strand som en massa kändisar även om vi inte känner igen dem.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela