rastamallan.blogg.se

Då mallan och mallan bestämde sig för att det är snyggt med rastaflätor. Med snäckor i topparna, såklart. De befinner sig oftast på någon ö bredvid några girarrspelandes härliga killar med skägg och hatt. Där sitter de, barfota och med en öl i handen.

Tobotel

Publicerad 2013-02-18 15:02:39 i Allmänt,

Vår förra hotellbokning var väl inte väldigt genomtänkt. Vi letade hotell på langkawi och hittade ett som hette tobotel, kul tänkte vi. Läste en rad till där det stod att alla rum var tubformade och något i stil med "don't you dare to be square". Skönt hotell tänkte vi då och bokade utan att läsa vidare. 
Hade vi därimot läst lite till så hade vi även fått veta att det var delat badrum och att man var tvungen att gå 20 minuter för att komma till en restaurang. 20 minuter i mörker, på dåligt belysta, hårt trafikerade gator utan trottoar men fyllda med grodor samtidigt som det åskar. 
 
 
Det lilla gula utrymmet är vårt rum. Härligt med havsutsikt mindre härligt med ett så litet rum där verkligen bara sängen får plats.
 
 
Detta är alltså hela rummet, står till och med utanför dörren och fotar.
 
 
Men sen på morgonen så var det tydligen frukost inkluderat även om det inte skulle vara det och utöver det fick vi även skjuts av ägaren till nästa hotell. Så då var det ett ganska bra hotell trots allt.
 
 

Kommentarer

Postat av: L8

Publicerad 2013-02-18 18:08:06

Kanske det man kallar compact living!!!?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela