rastamallan.blogg.se

Då mallan och mallan bestämde sig för att det är snyggt med rastaflätor. Med snäckor i topparna, såklart. De befinner sig oftast på någon ö bredvid några girarrspelandes härliga killar med skägg och hatt. Där sitter de, barfota och med en öl i handen.

Moppemallan

Publicerad 2013-02-19 16:27:19 i Allmänt,

Idag har vi varit på ett riktigt äventyr. Vi har blivit ett med vägarna här på langkawi. Vi bestämde oss för att hyra moppe idag. Båda två har väl ungefär ingen erfarenhet från moppe (förutom mallans postmoppe som var en trehjuling, så det räknas väl inte). Det är till och med så illa att Malin blir nekad att hyra på ett ställe när de ser hur hon ska starta. Så hon får pengarna tillbaka och vi får gå till ett annat ställe. 
Tillslut har vi båda moppar och vi ger oss ut på vägarna. Det går ändå bra, med tanke på att det är vänstertrafik här så tycker jag vi klarade det strålande. 
 
 
Vi tar oss till Seven wells. Där man kommer till en lång trappa och sen efter 10 minuters positivt powerwalkande där man blir chockad över hur fit man är, följt av 10 minuters mjölksyra i alla kroppsdelar så är man äntligen framme vid vattenfallen. Vattenfallen imponerande oss inte väldigt mycket, inte lika mycket som det faktum att man kunde åka ner för fallen som en vattenruschbana. Kul! (Det var inte det branta fallet här nedan som vi åkte ned för)
 
 
På kvällen blev det även lite mörkerkörning i form av intensivt letande efter bensinstation då Malins tank nästan var tom. Sen tankade hon upp full tank, för ca 5 svenska kronor, för att man kan det här. 
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-02-19 17:03:39

Man blir ju lite orolig när man ser två fartblinda brudar som hyr moppe och knappt vet vad det är i ett land med hög dödlighet på vägarna och vänstertrafik! Det jag gillar är mer outfitten, bra match mellan hjälmarna o mopparna. När jag hyrde så körde jag iförd endast shorts vilket innebar illröd bränna på lår o axlar men i underben o mage var vita, såg ut som ett schackbräde med fel färg, kanske ett tjockt skinnställ hade varit en idé? :-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela