rastamallan.blogg.se

Då mallan och mallan bestämde sig för att det är snyggt med rastaflätor. Med snäckor i topparna, såklart. De befinner sig oftast på någon ö bredvid några girarrspelandes härliga killar med skägg och hatt. Där sitter de, barfota och med en öl i handen.

Dåliga backpackers

Publicerad 2013-02-16 12:03:20 i Allmänt,

Vi skulle ta oss från Singapore till kuala lumpur. Vi tänkte buss. Billigt och bra, väldigt backpacker-style så att säga. Svettiga och äckliga och en anings bakfulla oroade vi oss för resan. Dessutom han vi inte köpa vatten. Vi såg framför oss hur vi hostar av våra torra halsar till vi kräks. Hur locals kanske står på bussen och hur barn gråter. Såhär blev det.
.
Ett liv i lyx. Stora härliga fåtöljer, tvskärm till varje säte, det bjöds på vatten när vi steg på och sedan också middag. Fantastiskt.
 
Sen kanske man kan säga att vi fick lite blodad tand på det här med lyx när vi insåg den maylasiska pengen multiplicerades med 1,5 och inte 5 som vi trodde.. Så vi bor här
Det bjuds på välkomstdrink, personalen öppnar alla dörrar, vi har pool och ett stort och luftigt rum.. det snackas även om flyg till langkawi istället för buss och båt. Bara för att vi är värda det. Livet är ändå rätt bra nu.

Kommentarer

Postat av: Anna

Publicerad 2013-02-16 17:37:21

Haha ser ut som backpacking som jag också hade klarat av :)

Postat av: Johan

Publicerad 2013-02-17 22:08:50

Jag tror jag vill backpacka lite...:)

Postat av: Sara c

Publicerad 2013-02-18 20:01:59

Det där kunde jag oxå stå ut med 😄

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela